Erlings sweater

Børnebørn er den største gave man kan få. Jeg tog selv imod Erling, da han blev født. Det var stort og uforglemmeligt. Med job som jordemoder, har jeg dog alt for lidt tid sammen med mine børnebørn.

Mine bedsteforældre var gået på pension, da jeg blev født, og fra jeg var 12 år, boede vi i samme by. Jeg tilbragte mange timer i deres selskab. Morfar gik ture med mig på havnen og fortalte mig om tiden på Dampmøllen, hvor han fragtede korn og mel til og fra byen. Han var meget vidende og fortalte mig blandt andet om livet på havnen, som dengang havde langt større betydning for byen end nu. Han fortalte mig, hvordan han gik hjem, i sine middagspauser, og madede sine børn, da de var små. Han fortalte også, hvordan han låste døren, når han syede tøj til dem (det gjorde mænd ikke på den tid). Min mormor lærte mig mange håndarbejdsfærdigheder, hun læste højt for mig, vi spillede spil, bagte, lavede mad og tog på skovture. Jeg savner dem stadig.

Vore børn og børnebørn bor ikke rundt om hjørnet, hvilket gør, at jeg desværre ikke er en del af deres hverdag, som jeg gerne ville være, men jeg ser dem med jævne mellemrum, og  jeg kan strikke til dem - kassevis af hjemmestrik, og der lægges SÅ megen kærlighed ind i hver eneste maske.

Erlings sweater er lynhurtigt strikket, hvilket har stor betydning, når man strikker til de små, som også vokser lynhurtigt. Den er designet i 3 størrelser. Strik den i en større størrelse end barnets alder, giv de lange ribkanter på ærmerne et buk, og barnet kan bruge trøjen længe. Den er strikket i Isagers Eco Soft, som består af 56% Alpaca og 44% Bomuld. Garnet er både lunt og let og er derfor meget velegnet til en lille baby-sweater – En lille hue på og så ud under dynen i barnevognen. Baby bliver holdt både varm og tør i den bløde sweater.

 

Erlings Sweater

Størrelse: 6(12)18 måneder
Halv brystvidde: 28(30)33cm
Længde: 29(32)35cm
Ærmelængde: 17(18)21cm

 

Materialer

100(150)200g Isager Eco Soft
Vejledende rund- og strømpepinde nr 4

 

Strikkefasthed

I glatstrikning på p nr 4:  10 cm = 16m og 26p

 

 

 

 

 

 

DKK 45,00

Kategori:
HandelsbetingelserCookie og privatlivspolitikPersondatapolitik
Cvr: 42331058
Adresse:  Munkevej 7C, 3.TV. 7700 Thisted
info@behighknit.dk
Betalingskort: