HANDELSBETINGELSER HOS BEHIGHKNIT

Generelle oplysninger

BeHighKnit
Bryggerivej 5, 7700 Thisted
7700
CVR nr.: 42331058
E-mail: info@behighknit.dk

 

BETALING

BeHighKnit modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, Mastercard og MobilePay. Betalingen vil blive trukket på din konto straks efter bestilling. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

 

LEVERING

BeHighKnit tilstræber at afsende ordren indgået straks på mail.
Vi sender til din oplyste mail. Fragtpriser fra 0kr. Varer vil blive leveret på din mail adresse, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.

Produktet bliver sendt på mail som indeholder et download link til dit produkt. Linket er aktivt i  7 dage og kan downloades 2 gange.

 

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

 

Returret

Der ydes ikke fortrydelsesret på e-bøger, lydbøger til download eller kurser, såfremt der er klikket på linket og download er påbegyndt. Du har selvfølgelig reklamationsret såfremt der er noget galt med produktet.

Der er 30 dages retur- og fortrydelsesret (med mindre du har downloadet produktet)

 

Sådan udnytter du fortrydelsesretten (hvis du ikke har downloadet)

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder dit køb. Du kan sende en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder, til "mail", eller du kan ringe på telefon "telefon"

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Returnering af varen og returomkostninger

Digitale produkter bliver ikke returneret, men gjort utilgængelige for alle parter. Såfremt der er indgået en aftale om, at varen skal retur til Saxo.com, er det Saxo.coms ansvar at deaktivere den digitale vare.

 

Tilbagebetaling af pengene

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig. Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

 

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.
Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@behighknit.dk

HandelsbetingelserCookie og privatlivspolitikPersondatapolitik
Cvr: 42331058
Adresse:  Munkevej 7C, 3.TV. 7700 Thisted
info@behighknit.dk
Betalingskort: