Øjesten – Babysvøb

Drømmen om kærlighedsbarnet er ikke altid lykkelig. Mellem 15 og 20 procent af alle registrerede graviditeter ender i spontan abort og omkring 10 procent af en fødselsårgang er undfanget ved hjælp af fertilitetsbehandling.

Det er en trist statistik, men det er langt mere end en statistik. Som jordemoder ved jeg, hvor stor en belastning ventetiden og uvisheden er. En graviditet kan ofte være forudgået af følelsesmæssige op og nedture, hvor forventninger, glæde og håb er blevet blandet med skuffelse, sorg og angst. Nogle prøver, at beskytte sig selv, ved ikke at håbe for meget, mens andre vover at gribe håbet og glæden over det spirende liv og vove at tro på at denne graviditet resulterer i et barn. De køber barnevogn og babytøj – Ting som er med til at visualiserer det fremtidige barn.

Det at strikke til det ventede barn er en meget konkret handling, som styrker troen på snart at kunne svøbe et nyfødt barn i sine arme. Der kan strikkes SÅ megen kærlighed og fremtidsdrømme ind i et blødt og lækkert babysvøb, som kan ligge klart på sofakanten længe før den forestående fødsel. Strik det selv eller få den kommende mormor, farmor, moster eller morbror til at strikke det.

Svøbet er strikket i en tråd Alpaca 1, som er et fint og tyndt 2 trådet garn i 100 % alpaca strikket sammen med en tråd Alpaca 2, som også er et 2 trådet garn bestående af 50 % alpaca og 50 % uld – Blødere bliver det ikke.

Øjesten – Babysvøb
Selve mønsteret består af et fint hulmønster, som ligner små øjne. Det er inspireret af sangen ”Du er min øjesten”.

Mål
89 x 89 cm

Materialer
150 g Isager Alpaca 1
200 g Isager Alpaca 2
Hér er farve E0 anvendt.

Vejledende pinde nr 3,5 og 4

Der strikkes med 1 tråd af hver kvalitet.

Strikkefasthed
I mønster med to tråde på p nr 4:
10 cm = 24m og 32p

 

DKK 45,00

Kategori:
HandelsbetingelserCookie og privatlivspolitikPersondatapolitik
Cvr: 42331058
Adresse: Bryggerivej 5, 7700 Thisted
info@behighknit.dk
Betalingskort: