OM BeHighKnit
Udover at være strikdesigner arbejder jeg som Jordemoder på Danmarks dejligste Fødeafdeling i Thisted. Jeg er også Master i Klinisk Sexologi og Bachelor i Religionsvidenskab.

Mit mærke ”BeHighKnit” er puslet ud af mit navn, Bodil Højberg. Det signalerer, at det handler om strikdesign, og at man bliver høj af at strikke. Når man kommer op ad det strikketekniske ”bjerg” og knækker koden, så bliver nedturen på den anden side en ren lykkefølelse.

Jeg har strikket, siden jeg var barn, og jeg har elsket det. Jeg har strikket til dem jeg elsker, og der er strikket kærlighed ind i hver en maske. Hvert produkt har sin egen historie: ”Den strikkede jeg dengang…”. Jeg har strikket af lyst, men jeg har også strikket mig igennem svære perioder i mit liv. Der er så megen terapi og egenomsorg i at sætte sig med et strikketøj i hænderne. Jeg ønsker at videregive, kærligheden til at strikke, til garn i lækre kvaliteter, til håndværket og til produktet.

Mine designs er enkle, klassiske og nordiske, og der er kælet for detaljen. Teknikkerne er af forskellige sværhedsgrader, så du vil finde opskrifter både til nystrikkeren og til den erfarne strikker. Opskrifterne er detaljeret beskrevet, så de er lette at gå til.

Modellerne er primært strikket i Isager garn, som jeg har strikket i gennem hele mit voksne liv. Det er klassiske garnkvaliteter i rene naturfibre, og i farver der passer sammen indbyrdes på tværs af kvaliteterne. Indfarvningen opfylder de høje miljømæssige krav, der stilles i Danmark og EU, og Isager accepterer kun uld fra farme, der lever 100 % op til kravene om ”Best Farming Practises” og ”Animal Welfare”.

Baby og Barn
Designs til Baby og Barn er rummelige , så der er plads til leg og begejstring. De er designet på baggrund af standardmål, hvor der er tillagt bevægelsesrum. Målene er således ikke målene på barnet, men målene på designet.

Når du køber en opskrift, vil du modtage en mail med et link til download af opskriften som pdf-fil. Vær meget opmærksom på, at din mailadresse er korrekt, så mailen med linket til download af opskriften lander hos dig. Hvis du mod forventning ikke har modtaget mailen, så se under Spam eller skriv til mig på: info@behighknit.dk

© Opskriften er kun til privat brug og må ikke kopieres eller benyttes af privatpersoner og virksomheder med henblik på videresalg af det strikkede. Indtægten fra salget af opskriften er min løn for arbejdet med design, tekst, foto og udformning. Opskriften er beskyttet ifølge lov om ophavsret og må derfor ikke eftergøres, hverken helt eller delvist uden tilladelse fra designer Bodil Højberg.HandelsbetingelserCookie og privatlivspolitikPersondatapolitik
Cvr: 42331058
Adresse:  Munkevej 7C, 3.TV. 7700 Thisted
info@behighknit.dk
Betalingskort: